xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μπαράζ συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

astunomia peripoliko kont2

Για ναρκωτικά, εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, "φρουτάκια", λαθραία καπνικά - Βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις για εκδιδόμενες

27 άτομα συνέλαβαν συνολικά οι Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά, εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, "φρουτάκια", λαθραία καπνικά, ενώ βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Ειδικότερα, Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:
* 12 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.
Μεταξύ αυτών:
- Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων συνέλαβαν, το μεσημέρι της Τρίτης: i) μία 67χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών για Απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τελεσθείσα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση με όφελος και ζημία άνω των 30.000 ευρώ και ii) έναν 34χρονο , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών για Ληστεία και Αρπαγή κατά συναυτουργία και κατά συρροή.
- Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, χθες το πρωί ένας 53χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών για Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, Παράνομη είσοδο στη χώρα και Πλαστογραφία μετά χρήσεως.
* 9 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για ναρκωτικά.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 19χρονου αλλοδαπού, βραδινές ώρες χθες, στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς Ομάδας «Ζ», ο οποίος στη θέα τους και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη απέκρυψε σε παρακείμενο φρεάτιο ένα δέμα κάνναβης συνολικού βάρους 38,25 γραμμαρίων.

Επίσης, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Ανάληψης πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, κατά τους οποίους συνέλαβαν συνολικά 5 άτομα.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι των καταστημάτων ηλικίας 41 και 62 ετών, διότι είχαν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 3 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Ακόμη Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Κορδελιού, έναν νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά 434 πακέτα τσιγάρα και 24 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Τέλος το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

επιστροφή στην κορυφή