Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χορήγηση 50.000 ευρώ για το Γυμνάσιο Ιερισσού

gumnasio lukeio ierissou

Κ. Ιγγλέζη: Συνατικό έργο αναβάθμισης του σχολείου

Τη χρηματοδότηση ύψους 50.000 ευρώ για τη διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του αύλειου χώρου του Γυμνασίου Ιερισσού ενέκρινε το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συμπεριλαμβάνεται στα 21 έργα της πιλοτικής Δράσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Εμαυτίων», για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στους αύλειους χώρους τωtν σχολείων, συνολικού προϋπολογισμού 207.149.635,70 ευρώ.

Η Κ. Ιγγλέζη

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Γυμνασίου Ιερισσού. Το έργο αυτό πέρα από την αισθητική βελτίωση του χώρου, θα ενθαρρύνει την ενασχόληση των μαθητών με το σχολικό αθλητισμό και κατ’ επέκταση θα αποτελέσει έναυσμα για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους», αναφέρει η Βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη σε δήλωσή της, στην οποία προσθέτει: «Εύχομαι το πιλοτικό αυτό έργο να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς αντίστοιχων έργων αναβάθμισης και σε άλλες περιοχές του Νομού μας».

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020