ΡΟΗ 24/7:

Η πανέμορφη αθλήτρια που δεν σταματά να... τρέχει

amy-hiouz-660 0

Μεγάλη διάκριση πέτυχε η 26χρονη Εϊμι Χιούζ η οποία κατάφερε να τρέξει 53 μαραθώνιους σε 53 ημέρες για φιλανθρωπικό σκοπό έχοντας ως πρότυμο τον Ντην Καρνάζης ο οποίος είχε τρέξει 50 μαραθώνιους σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ.

 

Η όμορφη και σούπερ γυμνασμένη Εϊμι δηλώνει ότι ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όταν έμαθε πως η κόρη ενός πολύ καλού της φίλου διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Βέβαια, η ίδια αφού τερμάτισε στον τελευταίο μαραθώνιο δήλωσε... λυπημένη γιατί «Ολα πλέον έχουν τελειώσει» αναφερόμενη σε αυτό της το κατόρθωμα.

amy-hiouz 0

Η Εϊμι άρχισε να τρέχει από το Τσέστερ στις 6 Αυγούστου, καλύπτονας 42,195 χλμ σε διαφορετική πόλη κάθε μέρα. Ολοκληρώνοντας είχε καλύψει 2233,769472 χλμ και «έλιωσε» πέντε ζευγάρια παπούτσια.

amy-hiouz1 0

Η δυσκολότερη μέρα για την Amy ήταν η 35η, όταν λόγω αδιαθεσίας είχε στομαχικές διαταρραχές και υπέφερε από σοβαρές κράμπες. Ετσι, έτρεξε αργά το μαραθώνιό της, φτάνοντας τις οκτώ ώρες. Ωστόσο, ο ταχύτερος μαραθώνιος που έτρεξε ήταν στο Κέιμπριζ σε τέσσερις ώρες και πενήντα λεπτά.

amy-hiouz3 0

Ελπίζει να ενισχύσει με 53.000 λίρες το Ίδρυμα Isabelle Lottie, για τη διάγνωση όγκων του εγκεφάλου σε παιδιά και νέους ενήλικες.

amy-hiouz2 0

iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 08:59
επιστροφή στην κορυφή