xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

astunomia1

Για λαθραία καπνικά, ναρκωτικά και καταδικαστικές αποφάσεις

Πέντε άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης συνελήφθη στη λαϊκή αγορά του Κορδελιού από Αστυνοικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 38χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση 198 πακέτα τσιγάρα και 10 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας 47χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε 51 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 6 συσκευασίες καπνού.

Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» συνέλαβαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, έναν 20χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους 44,4 γραμμαρίων.

Επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, χθες το απόγευμα ένας 57χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 9 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 78 μηνών και χρηματική ποινή 6.800 ευρώ, για έκδοση ακάλυπτων επιταγών κατ’ εξακολούθηση.

Τέλος Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες το πρωί έναν 30χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για ληστεία και αρπαγή κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

επιστροφή στην κορυφή