Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Νεκρή βρέθηκε και η 83χρονη που αγνοούνταν στη Χανιώτη

ptwma 1188

Εντοπίστηκε στην περιοχή του "Ξενία"

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 83χρονης λουόμενης στην περιοχή της Χανιώτης του Δήμου Κασσάνδρας, η οποία αναζητούνταν από την Τρίτη. (δείτε αναλυτικά εδώ)

Η άτυχη ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή και περισυνελλέγη από ιδιωτικό σκάφος.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενης 83χρονης κολυμβήτριας, η οποία είχε μεταβεί για λήψη θαλάσσιου λουτρού στη θαλάσσια περιοχή ''ΧΑΝΙΩΤΗ'' Χαλκιδικής, απογευματινές ώρες χθες, και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό της ανωτέρω από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά ταχύπλοα και αλιευτικά σκάφη, καθώς και από σκάφη της ΕΜΑΚ και της ΕΟΔ. Παράλληλα, έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και δύτες της ΕΟΔ.

Πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε και περισυνελέγη από ιδιωτικό σκάφος η ανωτέρω, χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή ''ΞΕΝΙΑ'' Χαλκιδικής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2