xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δίκτυο Επιχειρήσεων Χαλκιδικής: Επιβεβλημένη η συνένωση δυνάμεων των επιχειρήσεων

IMG 0401

Παρουσιάστηκαν οι στόχοι και το νέο ΔΣ του Δικτύου

Την επιβεβλημένη ανάγκη συνένωσης των δυνάμεων των επιχειρήσεων και φορέων, τη δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών, τη δημιουργική συνύπαρξη μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και φορέων στη Χαλκιδική, τόνισαν μεταξύ άλλων οι παραβρισκόμενοι στη συγκέντρωση του Δικτύου Επιχειρήσεων Χαλκιδικής Α.Ε., που φιλοξενήθηκε στο Συγκρότημα Ορεινού Τουρισμού «ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ ΠΕΤΡΑ» στον Ταξιάρχη, στις 27 Ιουλίου.
Πρόκειται για την απαρχή μιας νέας πορείας του Δικτύου όπου παρουσιάσθηκε το νέο Δ.Σ. του Δικτύου από τον Πρόεδρο, Φίλιππο Γαβανά, καθώς και το Προγραμματικό Σχέδιό του, οι στόχοι και η στρατηγική του, η μεθοδολογία του, τα γεγονότα και οι κρίσιμες ημερομηνίες του εγγύτερου μέλλοντος από τον Διευθυντή του, Γιώργο Τζεβελέκη.
Στην εκδήλωση συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία (παρέμβαση με 15’ video) το Δίκτυο Ελληνικών Επιχειρήσεων Βελγίου «ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ» (Βρυξέλλες) με τον Πρόεδρο του, Ιωάννη Δήμα να εξηγεί την καταστατική διάρθρωση και τους σκοπούς του φορέα αλλά και να περιγράφει τα πεδία δυνητικών επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των δύο οργανισμών.
Επίσης, παρέμβαση έκανε (skype meeting) και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συνεταιρισμού STEVIA HELLAS και ιδρυτής της MERMIX, Χρήστος Σταμάτης, ο οποίος έδωσε έμφαση στις αξίες του Συνεταιρισμού και εκδήλωσε την αμέριστη διάθεση για κοινή επιχειρηματική πορεία.
Επιπλέον, παρουσιάσθηκε σε ταινία το Συμμετοχικό Σύστημα Εγγύησης του Συνεταιρισμού TERRATHESSALIA όπου εκτιμήθηκε η αξία του συνεταιρισμού σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της τεχνολογίας στο γεωργοκτηνοτροφικό επιχειρείν.
Σημαντική ήταν η ενημέρωση εκ μέρους της Διευθύντριας της ΑΝΕΤΧΑ, Όλγα Σαββίδου, σχετικά με τον αναπτυξιακό προγραμματισμό στην Χαλκιδική και τις δυνατότητες χρηματοδότησης του Δικτύου.
Στην συζήτηση που ακολούθησε, μέσα από ερωτήσεις, αναλύσεις και απαντήσεις, τέθηκαν οι νέες βάσεις για το μέλλον του Δικτύου.
Στην συγκέντρωση τονίστηκε και συμφωνήθηκε ομόφωνα πως σήμερα στην Χαλκιδική, περισσότερο από ποτέ, επιβάλλονται η συνένωση των δυνάμεων όλων των επιχειρήσεων και φορέων του Δικτύου, οι στρατηγικές συμμαχίες, η δημιουργική συνύπαρξη μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και φορέων ενώ ως ζητούμενα (ως προϋποθέσεις) τέθηκαν η εμπιστοσύνη και η συμμετοχή όλων.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2