Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

"Χένσελ και Γκρέτελ" στο "Φεστιβάλ Θάλασσας"

poster rougg

Την Κυριακή 12 Αυγούστου

Με την παιδική παράσταση "Χένσελ και Γκρέτελ" συνεχίζεται το βράδυ της Κυριακής 12 Αυγούστου, το "Φεστιβάλ Θάλασσας". Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εξαιρετικό παιδικό έργο στο Αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών.

Για άλλη μια χρονιά η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα για να προσφέρουν στα παιδιά - και όχι μόνο - μιά παράσταση προσεγμένη στη λεπτομέρεια φτιαγμένη με πολλή αγάπη και σεβασμό.

Το έργο "Χένσελ και Γκρέτελ" είναι βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, (διασκευασμένο σε ένα τρυφερό παραμύθι, πλούσιο σε μηνύματα). Μια παράσταση, γεμάτη χρώματα και φως, με έξυπνους διαλόγους γεμάτους χιούμορ, πλημμυρισμένη από υπέροχες μελωδίες και τραγούδια, με διαλεχτούς ηθοποιούς – τραγουδιστές, χορογραφημένη στην λεπτομέρεια και όπως πάντα, με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, που είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει τους θεατές σε ονειρεμένους κόσμους.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αθηνά Δημητρακοπούλου, Ελένη Ζιώγα, Εστέλλα Κοπάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Αλέξανδρος Μαράκης – Μπούρκας, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, ‘Ελενα Μιχαλάκη, Νικόλας Παπακωνσταντίνου.

επιστροφή στην κορυφή