Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μεθυσμένη η 24χρονη χειριστής της λέμβου στο περιστατικό της Αμμουλιανής

19029211 309330856189983 3458523016241744385 n

Τραυματίας ο 22χρονος φίλος της

Νέα στοιχεία γύρω από το ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο νησί της Αμμουλιανής, στη Χαλκιδική, και είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός 22χρονου Βούλγαρου τουρίστα (δείτε εδώ το προηγούμενο ρεπορτάζ), έρχονται στο προσκήνιο, ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Γραφείο Τύπου, "ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ουρονούπολης για περιστατικό πτώσης δύο αλλοδαπών, ηλικίας 24 και 22 ετών αντίστοιχα, στη θάλασσα από μηχανοκίνητη λέμβο, στην θαλάσσια περιοχή "Μεγάλη Άμμος" ν. Αμουλιανής Χαλκιδικής, η οποία μετά την πτώση τους συνέχιση ακυβέρνητη και προσέκρουσε σε παρακείμενη βραχώδη περιοχή όπου και ακινητοποιήθηκε".

"Άμεσα στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής με το ιδιωτικό θαλάσσιο μέσο «ΣΙΛΕΙΑ ΙΙ» Τ.Ι. 33Α , όπου διαπίστωσε τον τραυματισμό του 22χρονου στο αριστερό πόδι.
Ιδιώτης ιατρός που είχε ενημερωθεί από τη Λιμενική Αρχή παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Τρυπητής και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου για περεταίρω ιατρική περίθαλψη", συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση.

"Η 24χρονη χειριστής της μηχανοκίνητης λέμβου «ΓΙΑΝΝΗΣ» Σ.Ι. 60 Α΄ οδηγήθηκε στη Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης όπου κατόπιν αλκοομέτρησης διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό 0,41 mg/l", αποκαλύπτει το Λιμενικό Σώμα.

"Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις", καταλήγει η ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2