ΡΟΗ 24/7:

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει... τσιχλο-αποκολλητή! Πληρώνει 21.000 ευρώ το χρόνο

bakiham palace

Έξαλλη έγινε η βασίλισσα Ελισάβετ με όσους πετούν τις τσίχλες τους στους χώρους των ανακτόρων του Χόλιρουντ στο Εδιμβούργο και έβαλε αγγελία για να προσλάβει κάποιον που θα αναλάβει να αφαιρεί τις κολλημένες τσίχλες!

 

Ήδη έβαλε αγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής μοναρχίας, στην οποία αναφέρει ότι όποιος τελικά προσληφθεί για να ξεκολλάει τσίχλες από τα ανάκτορα θα πληρώνεται με 20.428,27 ευρώ ετησίως για 20 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως.

Όπως αναφέρεται στην αγγελία, οι υποχρεώσεις του ανθρώπου που θα προσληφθεί θα μοιράζονται μεταξύ των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και του Χόλιρουντ.
Πηγή των Ανακτόρων δήλωσε στην εφημερίδα Sun: "Είναι απίστευτο το ότι οι προσκεκλημένοι στα Βασιλικά Ανάκτορα αφήνουν τις τσίχλες τους. Δεν θα περίμενε κάποιος ότι ο κόσμος μασάει τσίχλα όταν τα επισκέπτεται, πολλώ δε μάλλον ότι τις κολλάει στις ανεκτίμητης αξίας αντίκες και στο παρκέ".

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του υποψηφίου για τη θέση θα είναι και να αλλάζει τα σεντόνια στα κρεβάτια καθώς και να καθαρίζει τα συρτάρια και τις ντουλάπες στις βασιλικές κατοικίες. Επιπλέον, θα απασχολείται στην γκαρνταρόμπα όταν διοργανώνονται πάρτι.

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ εξήγησε: "Μία πολύ μικρή μειονότητα ατόμων αφήνει τσίχλες στα Βασιλικά Ανάκτορα και αυτές πρέπει να αφαιρούνται".

 

newsit.gr

επιστροφή στην κορυφή