xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ «HALKIDIKIFOCUS»

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ «HALKIDIKIFOCUS»

Σε μια εποχή που η μαζική χρήση των κινητών τηλεφώνων υποκαθιστά τους επαγγελματίες φωτογράφους και εικονολήπτες, και που η εξοικείωση με τις εφαρμογές του Ίντερνετ καλλιεργεί, επικινδύνως, τη ματαιοδοξία αρκετών bloggers να παριστάνουν τους δημοσιογράφους, βομβαρδίζοντας τους αναγνώστες με fake news, η διαδικτυακή εφημερίδα «Halkidikifocus» αποτελεί “όαση” στην Ενημέρωση. Κι αυτό δεν αποτελεί φιλοφρόνηση προς την υπεύθυνη της ιστοσελίδας αλλά αντικειμενική διαπίστωση, που βασίζεται στο έργο του στελεχικού δυναμικού της, το οποίο, αξιοποιώντας την πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία του στο ρεπορτάζ, διεκπεραιώνει ευσυνείδητα και αποτελεσματικά την ειδησεογραφική του αποστολή. Διότι η τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που αποτελεί το θεμέλιο της σωστής ενημέρωσης, προϋποθέτει σεβασμό στην αλήθεια και αναγνώριση του γενικού δικαιώματος στη διαφωνία στοιχεία αμελητέα για όσους χρησιμοποιούν την πληροφόρηση ως μέσον προπαγάνδας ή ως εργαλείο καταρράκωσης προσωπικοτήτων.

Ωστόσο, η προσφορά του «Halkidikifocus» δεν εξαντλείται στο τυπικό ενημερωτικό πεδίο, αλλά επεκτείνεται και στην ανάδειξη ανθρωπιστικών θεμάτων, τα οποία προωθεί και “εκτός κάμερας ή πληκτρολογίου”, ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι αυτό φάνηκε, κατά την πρόσφατη γιορτή των 7ων γενεθλίων του, με την απονομή Βραβείων σε φορείς κοινωνικών αποστολών (Σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες, Διασώστες, Εθελοντικές ομάδες κ.λπ.), που δεν αποσκοπούσε μόνο στην αναγνώριση του έργου τους αλλά και στην έμμεση εκμαίευση δεσμεύσεων από μέρους των παριστάμενων διοικητικών παραγόντων για την περαιτέρω ευόδωση των προσπαθειών τους.

Οι ευαισθησίες του «Halkidikifocus» το προάγουν, από απλό μέσον Ενημέρωσης, σε όργανο προβολής και προώθησης κοινωνικών δράσεων, για την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής, και συμβάλλουν στην αδιαμφισβήτητη καταξίωσή του στο χαλκιδικιώτικο κοινό και όχι μόνο.

Όλα αυτά πιστώνονται στη δημιουργό του ηλεκτρονικού εντύπου, Κορίνα Ζολλά, η οποία πρέπει να νιώθει δικαιωμένη από το μέχρι τώρα αποτέλεσμα του δύσκολου εγχειρήματός της.

Η δημοσιογραφική αποστολή συνεχίζεται, με την ίδια ζέση και με αναβαθμισμένες τις προσδοκίες!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΖΩΟΦΙΛΙΑ, ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΘέλουμε άλλα ψέματα! »
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2