Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Συνάντηση της ΕΛΟΠ με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ

pali kede

Ενημέρωση για τα προβλήματα των συλλόγων

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σύλλογοι και ομοσπονδίες, με τις αθλητικές υποδομές και τη φιλοξενία τους σε χώρους, όπου θα μπορούν να προπονηθούν και να διεξαχθούν αγώνες, ήταν το επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ Δημήτρης Τραμπάκουλας συνοδευόμενος από τον Ολυμπιονίκη και πρώην πρόεδρο Κώστα Θάνο διατύπωσαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία και με ικανοποίηση άκουσαν τις προτάσεις του κ. Πατούλη και συμφώνησαν ότι ο αθλητισμός και η σωματική άσκηση μπορούν να έχουν πολύ σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νέα συνάντηση στην οποία και θα αναπτυχθούν τα αναγκαία βήματα, με αναλυτικές προτάσεις της ΕΛΟΠ, που πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της μετεξέλιξης του αθλητισμού σε πυλώνα εθνικής ανάπτυξης.

Πρόκειται για μια θετική συνάντηση που θα βοηθήσει να λυθούν οι καθημερινές ανάγκες των αθλητών, προπονητών, σωματείων και της ομοσπονδίας.

«Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια. Ο αθλητισμός εκτός από σημαντικά οφέλη που προσφέρει στην υγεία, μπορεί να αποτελέσει, με σωστές στρατηγικές κινήσεις, έναν από τους πυλώνες της ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας. Η κατάλληλη αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινήτων για τη διεξαγωγή παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων, η δημιουργία πρότυπων προπονητικών κέντρων διεθνών προδιαγραφών καθώς και η εξασφάλιση στέγασης σε αθλητικούς συλλόγους, ομάδες και ομοσπονδίες, αποτελούν μερικές από τις βασικές προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέτοιου στόχου» σημείωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

επιστροφή στην κορυφή