ΡΟΗ 24/7:

Επιστροφή στα θρανία με σχολικά είδη από το Βιβλιοπωλείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ!

filo

Μία μόλις εβδομάδα έμεινε πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και στο Βιβλιοπωλείο ΦιΛΟΞΕΝΙΔΗΣ είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτούν  μικρούς και μεγάλους μαθητές!

Μια τεράστια ποικιλία επώνυμων προϊόντων για μαθητές σας περιμένει στο Βιβλιοπωλείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ για να φτιάξετε την σχολική λίστα. 

Τετράδια και μπλοκ, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, είδη για την οργάνωση του γραφείου σας και είδη αρχειοθέτησης, γεωμετρικά όργανα, σχολικά βοηθήματα και βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, θα γεμίσουν τις φετινές τσάντες και τα σακίδια, που και αυτά θα τα βρείτε εδώ σε μεγάλη ποικιλία και αξεπέραστη  ποιότητα.

Fashion τσάντες, τσάντες πλάτης ή τσάντες trolley, τσάντες brands και τσάντες με ήρωες, θα φορεθούν πολύ φέτος στα θρανία και είναι must όπως και οι τσάντες must  γιατί μπορείτε να δώσετε την παλιά σας τσάντα και να αποκτήσετε μία καινούρια τσάντα must  με έκπτωση 20%!

Επώνυμα, ποιοτικά και στις καλύτερες τιμές, το Βιβλιοπωλείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ φροντίζει για τον μαθητή και σας εύχεται καλή σχολική χρονιά!

filo6

filo5

filo7

filo8

filo9

filo10

filo11

filo2

Βιβλιοπωλείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ Γ. Παπανδρέου 25 έναντι ΚΕΠ, Ν. Μουδανιά

Τηλ. 23730 65163

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 13:04
επιστροφή στην κορυφή