ΡΟΗ 24/7:

Περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ στη Χαλκιδική

nea dimokratia logo 770x470

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων και συναντήσεων

Περιοδεία στην Νέα Προποντίδα Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018, ενόψει της 83ης ΔΕΘ.

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, τους Βουλευτές Χαλκιδικής, Γιώργο Βαγιωνά, Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη, Λευκάδας, Θανάση Καββαδά και τον Ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη θα επισκεφθεί αρκετά σημεία ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, αλλά και δημόσιες υπηρεσίες για να συναντηθούν με εκπροσώπους φορέων, με κορύφωση την κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 19.00 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος της Νέας Καλλικράτεια.

Το κλιμάκιο της ΝΔ θα ξεκινήσει την περιοδεία του στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης, με επίσκεψη σε μεταποιητική μονάδα στη Ν. Γωνιά και στις 11.40 θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Ν. Καλλικράτειας.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά στο Δημοτικό Κατάστημα των Νέων Μουδανιών. Στην συνάντηση θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς της Χαλκιδική.

Από τις 14.15 έως τις 16.45 το κλιμάκιο της ΝΔ θα επισκεφθεί επιχειρήσεις του Δήμου Ν. Προποντίδας, που ασχολούνται με τον Τουρισμό, τη Μεταποίηση και το Εμπόριο.

Στις 17.15 το κλιμάκιο της ΝΔ θα επισκευφθεί το Σπήλαιο Πετραλώνων.

Στις 18.00 θα πραγματοποιηθούν τρεις θεματικές συναντήσεις:
- Ο κ. Ζαγοράκης θα συναντηθεί στη Ν. Καλλικράτεια με εκπροσώπους αθλητικών ομάδων και συλλόγων του Δήμου Ν. Προποντίδας.
- Οι κ.κ. Βαγιωνάς και Καλαφάτης θα συναντηθούν με εκπροσώπους φορέων επιχειρηματικότητας και τουρισμού της Χαλκιδικής.
- Οι κ.κ. Αυγενάκης και Καββαδάς θα συναντηθούν με εκπροσώπους του Πρωτογενούς Τομέα της Χαλκιδικής.

Τέλος η περιοδεία του κλιμακίου της ΝΔ στη Χαλκιδική θα κορυφωθεί και θα ολοκληρωθεί στη Ν. Καλλικράτεια, όπου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία των στελεχών του κόμματος στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Καλλικράτειας.

επιστροφή στην κορυφή