Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

«Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα»

L.Avgenakis Hmathia 3

Στην Ημαθία ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Λ. Αυγενάκης

Τον νομό Ημαθίας επισκέφθηκε την Παρασκευή, ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης ως επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος, στο πλαίσιο των δράσεων της Νέας Δημοκρατίας σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδος, ενόψει της 83ης ΔΕΘ.

Το κλιμάκιο της ΝΔ πλαισίωσαν οι Αν. Τομεάρχης Οικονομικών - Βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ – Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας.

Τα στελέχη της ΝΔ επισκέφθηκαν πλήθος αγροτικών συνεταιρισμών και μονάδων επεξεργασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων, ενώ πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Κωσταντίνο Καλαϊτζίδη και τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων.

Σε δηλώσεις του ο Γραμματέας της ΝΔ τόνισε πως: «Επιχειρήσεις και παραγωγοί παλεύουν καθημερινά κόντρα στη γραφειοκρατία, τις εξοντωτικές φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές για να επιβιώσουν, χωρίς η Κυβέρνηση να τους παρέχει το παραμικρό κίνητρο».

Όπως σημείωσε: «Η στήριξη της επιχειρηματικότητας και ειδικά στον πρωτογενή τομέα ο οποίος και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα, αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας, έτσι ώστε να μπορέσουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά» και συμπλήρωσε: «Η ΝΔ θα στηρίξει τον πρωτογενή τομέα και το επιχειρείν, με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που, δυστυχώς, λιμνάζουν εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας και ανικανότητας».

Αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Αυγενάκης δήλωσε: «Η συμφωνία αυτή είναι συνειδητή επιλογή της Κυβέρνησης. Είναι προβληματική και θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στο μέλλον. Με την συμφωνία αυτή οι μάσκες έπεσαν αναδεικνύοντας την ψευτιά της Κυβέρνησης και τον εμπαιγμό του Ελληνικού λαού. Οι χειρισμοί της Κυβέρνησης δηλητηριάζουν την κοινωνία και προσβάλλουν την εθνική συνείδηση. Η ΝΔ θα καταψηφίσει την συμφωνία και θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες».

Το πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων της ΝΔ στο νομό Ημαθίας θα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στη Βέροια με την κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας.

επιστροφή στην κορυφή