Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Στην 83η ΔΕΘ ο Βασίλης Λεβέντης

PHOTO LEBENTHS DE8 HELEXPO18

Συνάντηση με τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO

Αρωγός στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της ΔΕΘ-Helexpo, καθώς και στην προσπάθεια υλοποίησης του σχεδίου ανάπλασης του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με την διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι η ΔΕΘ είναι ένας καθιερωμένος θεσμός, που η ανάπτυξη του έχει σχέση και με την ανέλιξη της οικονομίας της χώρας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως πολύ ευγενική την πρωτοβουλία της ΔΕΘ-Helexpo να δωρίσει ένα μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, μέσω της πλατφόρμας act4Greece.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας επισήμανε την σημασία της φετινής ΔΕΘ και ανέλυσε το σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης, παρέθεσε τις επιδόσεις και το περιεχόμενο της φετινής 83ης διοργάνωσης.

Ο κ. Λεβέντης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος του επισκέφθηκε και περίπτερα της έκθεσης.

επιστροφή στην κορυφή