Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ. στο λαθρεμπόριο τσιγάρων (ΦΩΤΟ)

TSIGARA KILKIS 1891

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2.000 πακέτα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνελήφθησαν 4 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνελήφθησαν το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 29, 28 και 22 ετών, διότι διαπιστώθηκε να κατέχουν με σκοπό την πώληση, συνολικά 1.490 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει 750 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

TSIGARA KILKIS 1892

Τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα αρμόδια Τελωνεία, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos