ΡΟΗ 24/7:

Με επιτυχία το 4ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο (φωτο)

aIMG 20180922 105456

Η ψηφιακή τεχνολογία, η εξωστρέφεια και η ανάπτυξη στην ατζέντα του Συνεδρίου

Με το μήνυμα «Βάλε το πήχη ψηλά» και απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου το 4ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη, που διοργάνωσε ο οργανισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας BUSINESS MENTALITY με τη συμμετοχή του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Halkidiki.
Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξη η Πρόεδρος του BUSINESS MENTALITY, Αΐντα Νίκα, η οποία αναφέρθηκε στους στόχους του φετινού Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας.
Το 4ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο χαιρέτησαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Halkidiki, Απόστολος Πάνας και ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ, Γιώργος Πασαλής.
Το πρώτο πάνελ του Συνεδρίου εστίασε στη σύνδεση της ψηφιακής τεχνολογίας με την επιχειρηματικότητα. Ο Ιδρυτής & CEO Bigdrop.gr & Oronon Apps, Χριστόφορος Αϊβαζίδης, μίλησε για τις start up επιχειρήσεις, ο Ειδικός Σύμβουλος Ανάπτυξης Έξυπνων Πόλεων και Ψηφιακής Στρατηγικής, Γ.Γ. Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Θεμιστοκλής Τσούφης, μίλησε για τη συμβολή της ψηφιακής τεχνολογίας στην ανάπτυξη των έξυπνων πόλεων, ο Γ’ Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Θ., Αθανάσιος Κουλουτμπάνης, αναφέρθηκε στις αλλαγές του επιχειρείν με τη συμβολή της ψηφιακής τεχνολογίας, ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, Αθανάσιος Κοντονικολάου, εστίασε στη σύνδεση της ψηφιακής τεχνολογίας με τον Πολιτισμό, ενώ η Συνιδρύτρια της Booking Clinic, Βασιλεία Χάτζηστεριου, μίλησε για την σύνδεση ψηφιακής τεχνολογίας και ιατρικού τομέα.
Στο δεύτερο πάνελ του Συνεδρίου αναλύθηκαν η επιχειρηματική εξωστρέφεια και η θετική της επίδραση στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, με ομιλητές τον Πρόεδρο Συνδέσμου Εξαγωγών Βορείου Ελλάδος, Γιώργο Κωνσταντόπουλο, τον Διευθυντή Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων ENTERPRISE GREECE, Γιώργο Παπαστεργιοπούλο, τη Διευθύντρια της ΑΝΕΤΧΑ, Όλγα Σαββίδου και τον Πρόεδρο ΕΙΟΔ - Μακεδονίας ΕΕΔΕ, Ιωάννη Ρουκά.
Στο τρίτο πάνελ αναλύθηκε η επιχειρηματικότητα ως μοχλός ανάπτυξης της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης με ομιλητές τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλη Γεράνη, τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού, Σωτήρη Θεοφάνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Το τέταρτο και τελευταίο πάνελ είχε θέμα την τουριστική ανάπτυξη προκλήσεις δράσεις και συνέργειες, με ομιλητές την Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, Μαρία Πάππα, τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρο Πέγκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αλέξανδρο Θάνο και τον Δήμαρχο της Αμφίπολης, Κωνσταντίνο Μελίτο.

IMG 20180922 105510

IMG 20180922 104533

42446485 697283550646115 2250838819047735296 n

επιστροφή στην κορυφή