Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

37645997 854533594740689 8241349123496738816 n

Ασθενείς τοπικές βροχές στη Χαλκιδική

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, που κατά περιόδους θα είναι πυκνές. Βροχές που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν έως και τις πρωινές ώρες στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, και την Ανατολική Θεσσαλία. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, ενώ παράλληλα οι βροχές θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Θεσσαλία και το Βόρειο Αιγαίο. Προς το τέλος του εικοσιτετραώρου αναμένεται νέα επιδείνωση στη Νοτιοδυτικό Αιγαίο και την Κρήτη. Λόγω των αυξημένων συγκεντρώσεων σκόνης, αρχικά στην Κρήτη και από το απόγευμα στο υπόλοιπο Νότιο Αιγαίο και τη Νότια Πελοπόννησο, ενδέχεται να σημειωθούν λασποβροχές.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά από 13 έως 23, στα νότια από 16 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 26, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 17 έως 21, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και την Κρήτη από 19 έως 28.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το ξημέρωμα, και έτσι προς το τέλος του εικοσιτετραώρου δεν θα ξεπερνούν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το ξημέρωμα. Έτσι το απόγευμα δεν θα ξεπερνούν τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ, ενώ στη συνέχεια θα στραφούν αρχικά σε ανατολικούς και στη συνέχεια σε νότιους 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και στη συνέχεια από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ, από το μεσημέρι. Στο Κεντρικό Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι. Στο Νότιο Ιόνιο και τη Θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 με 10 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Έτσι προς το τέλος του εικοσιτετραώρου δεν θα ξεπερνούν τα 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Χαλκιδική, την Παρασκευή, αρχικά ο καιρός θα είναι καλός με λίγες νεφώσεις που όσο η μέρα προχωρά θα πυκνώσουν από τα νότια προς τα βόρεια του νομού και τις απογευματινές προς βραδινές ώρες θα δώσουν βροχές σε όλον τον νομό.

Στα Νέα Μουδανιά τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής αναμένεται ασθενής βροχόπτωση, ενώ στον Πολύγυρο το απόγευμα προς το βράδυ θα σημειωθούν επίσης ασθενείς βροχές.

meteo.gr/Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

επιστροφή στην κορυφή