ΡΟΗ 24/7:

Καλή εμφάνιση Διακουτρού στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα

42642869 490042864832647 625909178933706752 n ΣΙΣΜ

Έφτασε κοντά στην πρόκριση για τον τελικό

Με την εξαιρετική εμφάνιση του Παύλου Διακουτρού, ολοκληρώθηκε το 46ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Μοντέρνου Πεντάθλου που διεξήχθη στη Βουδαπέστη. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, ήταν άκρως ανταγωνιστικός σε μία από τις πιο δύσκολες διοργανώσεις, καθώς συμμετείχαν αθλητές που είχαν διακρίσεις σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το έργο του δευτεραθλητή Ελλάδος 2017 ήταν εξ αρχής δύσκολο, αλλά με τις εμφανίσεις του έδειξε ότι μπορούσε να πάρει μια καλή θέση. Η τύχη και η απειρία όμως, του στοίχισαν την πρόκριση κι έμεινε για λίγο εκτός τελικού.

Αναμφίβολα, όμως, το γεγονός ότι απέναντι σε τέτοιου επιπέδου επαγγελματίες αθλητές, ο Διακουτρός έφτασε μία «ανάσα» από την πρόκριση στον τελικό αποτελεί μεγάλη επιτυχία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που η Ελλάδα και το Μοντέρνο Πένταθλο είχε συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα.

Αυτή η συμμετοχή, ανοίγει μια νέα και ελπιδοφόρα συνεργασία της Ε.Ο.Μο.Π. με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με άμεσο στόχο την ένταξη του Μοντέρνου Πεντάθλου στις δραστηριότητες των τριών όπλων και ειδικότερα στις Παραγωγικές Σχολές.

Στη Βουδαπέστη ταξίδεψε κι ο Αντρέας Ίντρα, παλιός πρωταθλητής Μοντέρνου Πεντάθλου, ο οποίος υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα και συνόδευσε τον Διακουτρό.

επιστροφή στην κορυφή