ΡΟΗ 24/7:

Η Microsoft ετοιμάζει υπηρεσία που… προβλέπει το μέλλον! Κύριο

Η Microsoft φαίνεται πως ετοιμάζει μία νέα υπηρεσία η οποία μπορεί και προβλέπει το μέλλον.

Οι δοκιμές τις Microsot έγιναν τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, όπου η υπηρεσία ψηφιακού βοηθού για smartphones της εταιρίας, η Cortana, προέβλεπε σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων από τη φάση των 16 μέχρι τον τελικό!

 Οι προβλέψεις αυτές, ήταν το αποτέλεσμα του νέου τμήματος της Microsoft ο οποίος επικεντρώνεται στην πρόβλεψη μελλοντικών εξελίξεων.

Το Microsoft Prediction Lab είναι μία υπηρεσία που επιχειρεί να προβλέψει τις μελλοντικές εξελίξεις στην αμερικανική πολιτική σκηνή μέσω ψηφοφορίας η οποία δεν ακολουθεί το παραδοσιακό σύστημα με το κλασικό αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπων, αλλά αναζητά οποιονδήποτε θέλει να καταθέσει την άποψή του.

Ήδη η Microsoft έχει εφαρμόσει την πρακτική αυτή στο πρόσφατο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας και το τελικό αποτέλεσμα είχε προβλεφθεί με μεγάλη ακρίβεια.
Η λειτουργία του Microsoft Prediction Lab είναι πολύ απλή αφού κάθε χρήστης έχει έναν προκαθορισμένο αριθμό πόντων με τους οποίους “ποντάρει” σε ένα πιθανό αποτέλεσμα και αν η πρόβλεψή του βγει αληθινή τότε κερδίζει περισσότερους πόντους.

Πηγή: newsit.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 18:17
επιστροφή στην κορυφή