ΡΟΗ 24/7:

"Χρυσός" για τρίτη συνεχή φορά στο Παγκόσμιο ο Πετρούνιας

petrounias kontino

Αήτητος για 2,5 χρόνια

Τα όρια του μύθου στην ενόργανη γυμναστική έχει αγγίξει ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς κατέκτησε για 3η συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο και το οποίο θα τον οδηγήσει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο, κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ντόχα, συγκετρώνοντας 15,366 βαθμούς.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι με 15,100 βαθμούς και το χάλκινο ο Ιταλός Μάρκο Λοντάντιο με 14,900.
Να θυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε αναίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάρθου και στο Παγκόσμιο της Γλασκώβης το 2015 και του Μόντρεαλ, το 2017.
Ο Πετρούνιας έγινε πλέον ένας από τους τρεις γυμναστές σε όλη την ιστορία της ενόργανης, που έχει κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε ένα αγώνισμα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Παράλληλα να σημειώσουμε ότι παραμένει αήτητος για 2,5 χρόνια, κερδίζοντας σήμερα το 9ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στους 9 τελικούς μεγάλων διοργανώσεων.

επιστροφή στην κορυφή