ΡΟΗ 24/7:

Εκδηλώσεις για το πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου Ριζών

riza

- Αύριο και μεθαύριο, για τη γιορτή του Αγίου Αθανασίου

Εκδηλώσεις για το πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου των Ριζών, διοργανώνουν ο Δήμος Πολυγύρου, η Τοπική Κοινότητα Ριζών, ο Σύλλογος Γυναικών Ριζών η Εκκλησιαστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πανηγυριού.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν αύριο Πρωτομαγιά, στις 7.30 το απόγευμα, με την τέλεση του Εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου, κ.κ. Θεόκλητου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της εικόνας του Αγίου Αθανασίο.
Την Παρασκευή, στις 7 το πρωί θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου, κ.κ. Θεόκλητου και στη συνέχεια θα προσφερθεί το καθιερωμένο κουρμπάνι, ενώ στις 2.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της εικόνας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Στις 5.30 το απόγευμα θα γίνει ο Αγιασμός της έκθεσης αγιογραφίας που υπάρχει στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, στη συνέχεια θα υπάρχουν παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία και η βραδιά θα κλείσει με λαϊκοδημοτικό τραγούδι από την Φωτεινή Πανδριά.

επιστροφή στην κορυφή