ΡΟΗ 24/7:

Χειρουργήθηκε στον ώμο ο Πετρούνιας

Petrounias Ntoxa

Επιστρέφει στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η χειρουργική επέμβαση στον αριστερό ώμο του "Άρχοντα των κρίκων", Λευτέρη Πετρούνια, στη Γαλλία, για να αντιμετωπιστεί η χρόνια τενοντοπάθεια, που τον ταλαιπωρούσε εδώ και πολλούς μήνες.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, που την περασμένη Παρασκευή αγωνίστηκε στην Ντόχα τραυματισμένος και κατάφερε να κερδίσει για τρίτη συνεχή φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, μετέβη αμέσως μετά στη Γαλλία, όπου εγχειρίστηκε σήμερα στη Γενική Κλινική του Ανσί, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας, η επάνοδός του στις προπονήσεις σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς αναμένεται να γίνει σε τρεις μήνες, ενώ σε πέντε μήνες θα είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στους αγώνες.
Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι θα έχει επαρκή χρόνο, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος και να διεκδικήσει ως φαβορί την Ολυμπιακή πρόκριση μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει από 4 έως 13 Οκτωβρίου 2019 στη Στουτγάρδη, όπου το εισιτήριο για το Τόκιο θα πάρουν αυτόματα οι τρεις νικητές των μεταλλίων σε κάθε όργανο.

επιστροφή στην κορυφή