ΡΟΗ 24/7:

Ο προϋπολογισμός της Κεντρικής Μακεδονίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο

perifereia kthrio shmaia

- Έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την έγκριση απογραφής

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης «Ψήφιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οικονομικού έτους 2019» και εισηγήτρια την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά.

Έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την έγκριση απογραφής

Επίσης έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 15.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με μοναδικό θέμα την «Έγκριση Απογραφής 31-12-2017 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της σχετικής Έκθεσης που τη συνοδεύει».
Η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για την ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2019.
Το έκτακτο του θέματος προκύπτει από το γεγονός ότι για την πλήρη εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος απαιτείται η έγκριση της απογραφής και σε επόμενη συνεδρίαση η έγκριση του ισολογισμού έναρξης, δεδομένου του κλεισίματος του οικονομικού έτους 2018.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 15:21
επιστροφή στην κορυφή