ΡΟΗ 24/7:

Εντυπωσιακή συμμετοχή στις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πολυγύρου

cinema poluguros

"Η Πόλη του Θεού - Cidade de Deus" την επόμενη Τετάρτη

Με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κοινού να αυξάνεται εντυπωσιακά συνεχίζονται οι προβολές ταινιών της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου. Χθες Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 οι σινεφίλ της πόλης του Πολυγύρου απόλαυσαν, μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, την ταινία "Ζωή σαν τριαντάφυλλο - La vie en rose", που αναφέρονταν στη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας Εντίθ Πιάφ.

Την επόμενη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στις 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, θα προβληθεί η ταινία "Η Πόλη του Θεού - Cidade de Deus" του 2002 σε σκηνοθεσία Φερνάντο Μεϊρέγιες και συν-σκηνοθεσία με την Κάτια Λουντ, με τους: Ματέους Ναχτεργκέλε, Αλεξάντρε Ροντρίγκεζ, Λεάντρο Ντα Χόρα. Πρόκειται για μια εκπληκτική ταινία από τη Βραζιλία, γεμάτη με ανατροπές, αγωνία αλλά και δραματικά στοιχεία, που ήταν υποψήφια για 4 βραβεία Όσκαρ και εξασφάλισε στο σκηνοθέτη της μεγάλη διεθνή καριέρα.
Δύο παιδιά που μεγαλώνουν μαζί στις φτωχογειτονιές του Ρίο διαλέγουν ξεχωριστά μονοπάτια. Ο ένας αγωνίζεται να ξεφύγει και να γίνει φωτογράφος, ο άλλος να γίνει αρχηγός των εγκληματικών οργανώσεων που κάνουν κουμάντο στην περιοχή.

επιστροφή στην κορυφή