Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας με το ΚΚΕ

100 xronia thessalonikh 33

Ανακοινώσεις Δ. Κουτσούμπα από τη Θεσσαλονίκη

Ο 38χρονος πολιτικός μηχανικός, Σωτήρης Αβραμόπουλος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το ΚΚΕ ενώ ο ευρωβουλευτής, Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος με τη στηριξη του ίδιου κόμματος.

Τα δύο πρόσωπα που θα διεκδικήσουν τις συγκεκριμένες θέσεις στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης το Μάιο του 2019, ανακοίνωσε σε ομιλία του από τη Θεσσαλονίκη ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

"Εκλογή ταυτόχρονα περισσότερων δημάρχων και δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από τη Λαϊκή Συσπείρωση, από κομμουνιστές και συνεργαζόμενους μαζί μας, σημαίνει αλλαγή του συσχετισμού υπέρ των λαϊκών δυνάμεων.

Υπέρ μιας μαχητικής καθημερινής λαϊκής αντιπολίτευσης στην κεντρική εξουσία.

Για ανακούφιση των εργαζομένων στις πόλεις και τα χωριά.

Για να εμποδίζουμε καλύτερα και πιο αποφασιστικά μέτρα αντιλαϊκά.

Για να ανοίξουμε το δρόμο του φωτεινού μας μέλλοντος, για μια νέα κοινωνική οργάνωση της οικονομίας, της παραγωγής, των υπηρεσιών.

Και στην Κεντρική Μακεδονία, να βγούμε με επιτυχίες στην Περιφέρεια, με νέο περιφερειάρχη τον 38χρονο πολιτικό μηχανικό Σωτήρη Αβραμόπουλο.

Αλλά και στους δήμους, με πρώτο από όλους τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με υποψήφιο δήμαρχο τον γνωστό αγωνιστή και μέχρι σήμερα ευρωβουλευτή, Σωτήρη Ζαριανόπουλο", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Ο ίδιος ήταν ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή του. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Παλαί Ντε Σπορ, παρουσιάστηκε μουσικό αφιέρωμα για την εκατοντάχρονη πορεία του κόμματος με τη συνοδεία μεγάλης μουσικής ορχήστρας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κώστα Ματσίγκου.

φωτογραφία: 902.gr 

επιστροφή στην κορυφή