xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ελπίδες από τους εμπόρους των Μουδανιών στην εορταστική περίοδο

moud Kiprou nyxta xrist

Το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά στα Ν. Μουδανιά, καθώς ξεκίνησε σήμερα το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μιας περιόδου που - παραδοσιακά - αναμενόταν κίνηση στην αγορά. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια, με την οικονομική κρίση να χτυπάει τους καταναλωτές, οι έμποροι διαπίστωναν στο τέλος της εορταστικής περιόδου, ότι «κάθε πέρυσι και καλύτερα».

«Ελπίζουμε ότι η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος και του δώρου θα συμβάλλουν στην κίνηση στην αγορά για τις γιορτές», σημείωσε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, Γιώργος Λείβανος, μιλώντας για το θέμα στο halkidikifocus.

«Αυτή τη στιγμή η κίνηση στην αγορά των Μουδανιών είναι μηδενική» τόνισε, προσθέτοντας ότι: «Περιμένουμε όμως, όσο πλησιάζουν οι γιορτές, να κινηθούμε λίγο, μήπως και μπορέσουμε να κρατηθούμε στην αγορά». Όπως εξήγησε με την οικονομική κρίση είναι πλέον τετριμμένο να λέμε «κάθε πέρυσι και καλύτερα», σημειώνοντας ότι ο κόσμος θα κοιτάξει πρώτα να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και να ζήσει και μετά, με ότι περισσέψει θα προσπαθήσει να αγοράσει κάτι καινούργιο για τις γιορτές.

Όπως είπε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, τα εμπορικά καταστήματα έχουν καλές τιμές, ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την τοπική αγορά καθώς αυτό συνεπάγεται θέσεις εργασίας, αλλά και μία συνέχεια: «Όταν δουλεύει ένα μαγαζί, δουλεύουν όλα, καθώς κινείται το χρήμα», είπε χαρακτηριστικά.

Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών τις Κυριακές 23 και 30 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11.00 έως τις 18.00.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 29 του μηνός, καθώς και την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 9.00 έως τις 18.00. Ωστόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, σούπερ μάρκετ, μανάβικα και κομμωτήρια θα κλείσουν στις 19.00.

Για τις υπόλοιπες μέρες το ωράριο έχει ως εξής: Από σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 του μηνός, όπψς και την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν από τις 9.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως τις 21.00.

Τα Χριστούγεννα, Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, την Τετάρτη 26 του μηνός, καθώς και την Πρωτοχρονιά και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2