ΡΟΗ 24/7:

Γ. Ορφανός «Σε αναπτυξιακή τροχιά η ΔΕΘ-HELEXPO»

13-10-2014 010

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ-HELEXPO για τις μελλοντικές δράσεις

 

Την πεποίθηση ότι η ΔΕΘ-HELEXPO βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά, εξέφρασε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός. Στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο κ. Ορφανός με τον Πρόεδρο, Τάσο Τζήκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του φορέα, Κυριάκο Ποζρικίδη, βρέθηκαν οι μελλοντικές δράσεις της ΔΕΘ-HELEXPO.

«Μιλήσαμε και για το Ρυθμιστικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα στο κομμάτι που αφορά την ΔΕΘ στο κέντρο, μαζί με το μητροπολιτικό πάρκο και τα μελλοντικά σχέδια που υπάρχουν για μετακίνηση της Διεθνούς Εκθέσεως στη δυτική πλευρά της πόλης», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και σημείωσε πως η ΔΕΘ-HELEXPO «αν και πάει καλά, θα πάει καλύτερα στο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας υπογράμμισε πως η συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. «Εκτός από τα εκθεσιακά γεγονότα που έχουμε μπροστά μας, όπως είναι ο Αστερόκοσμος, ενημερώσαμε τον κ. Ορφανό και για την επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνουμε για την Αυστραλία, το διάστημα 18-25 Νοεμβρίου», δήλωσε ο κ. Τζήκας.

επιστροφή στην κορυφή