Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών της Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)

XMAS PAIDIA ASTYN181

Στην αίθουσα του ΕΠΟΚΑΜ στον Άγιο Μάμα

Για μια ακόμη χρονιά διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, μαζί με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής στον Αγιο Μάμα Χαλκιδικής, στην αίθουσα του ΕΠΟΚΑΜ.

Οι μικροί μας φίλοι γέμισαν με χαμόγελα την αίθουσα και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγικά, να χορέψουν με την ψυχή τους, να διαγωνιστούν σε διάφορες δραστηριότητες, ενώ στο τέλος ο Άγιος Βασίλης τους μοίρασε δώρα.

XMASPAIDIAASTYN185

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Αρχοντόπουλος, εξέφρασε τη χαρά σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου για την μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων στην εκδήλωση, καθώς επίσης ανέφερε ότι "οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που είναι μέλη της Ένωσης καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους αποτελούν κομμάτι μιας πιο διευρυμένης οικογένειας και πρόθεση τόσο του ιδίου όσο και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. είναι να προσέχουν σαν τα μάτια τους αυτή την οικογένεια".

XMASPAIDIAASTYN182

"Η Ένωση για μια ακόμα φορά θα ήθελε από καρδιάς να ευχαριστήσει, όλους τους μικρούς φίλους και τους γονείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση, οι οποίοι με την παρουσία τους γέμισαν χαρά τις καρδιές όλων μας, τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟΚΑΜ για την παραχώρηση για άλλη μια χρονιά της αίθουσας για να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη εκδήλωση, την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής για την συνεργασία στην διοργάνωση της παιδικής γιορτής, την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας για την οικονομική ενίσχυση στην Διεύθυνσή μας, καθώς και όσους εργάστηκαν ώστε να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε τόσο στον καθένα προσωπικά όσο και στις οικογένειές σας, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος με υγεία και κάθε ευτυχία για όλο τον κόσμο", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

XMASPAIDIAASTYN184

XMASPAIDIAASTYN183

Τελευταία άρθρα από τον/την

Halkidikifocus 2014-2020