xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Διάλεξη για το «Παιδί στο σύγχρονο κόσμο» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών

thumbnail 3 lep sykies exofyllo

Στα πλαίσια του Λαϊκού Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου

Μια σειρά από ακαδημαϊκές διαλέξεις που διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με έγκριτους επιστήμονες και πανεπιστημιακούς, στο πλαίσιο του 15ου χρόνου λειτουργίας τους Λαϊκού Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου (ΛΕΠ), θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν και φέτος οι ενδιαφερόμενοι.

Από αύριο, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδ. Φωκά 46), αρχίζει ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων του Λαϊκού Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, ενώ ο κύκλος μαθημάτων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης συνεχίζεται έως την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.

Ο κύκλος μαθημάτων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών έχει ως θέμα το «Παιδί στο σύγχρονο κόσμο», και οι εισηγήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ. Πρώτη διάλεξη θα γίνει από τον Παναγιώτη Κουφίδη, ειδικευόμενο ψυχίατρο του Κ.Ψ.Υ. ΒΔ Τομέα με θέμα «Σωματοποίηση του άγχους στους εφήβους. Κρίσεις πανικού- Ψυχοσωματικά».

Να σημειωθεί ότι φέτος ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Δημοτική Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) αφιερώνουν το Λαϊκό Επιμορφωτικό Πανεπιστήμιο στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου Γιάννη Δαλάτση, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβάθμιση του θεσμού.

επιστροφή στην κορυφή