xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Υποψήφια για το Δήμο Κασσάνδρας η Αναστασία Χαλκιά

anastasia xalkia

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Κασσάνδρας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, Αναστασία Χαλκιά.
Η κ. Χαλκιά, με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την υποψηφιότητά της, τονίζοντας κατέληξε σε αυτή την απόφαση μετά από περίσκεψη, αλλά και συζητήσεις με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, καλώντας παράλληλα τους δημότες σε συμμετοχή.

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, ζούμε σ ένα ευλογημένο τόπο. Στη μαγευτική και ιστορική Κασσάνδρα που από την αρχαιότητα έως σήμερα χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες δυνατότητες και τις ανεξάντλητες ευκαιρίες, αλλά και από τις διαρκείς προκλήσεις και επιβολές. Αυτά τα πλεονεκτήματα πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους μας σήμερα, με ταυτόχρονη όμως αποτροπή των κινδύνων που ελλοχεύουν για τα παιδιά μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κ. Χαλκιά, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι η ενασχόληση με τα κοινά έχει νόημα όταν βασίζεται στην ηθική, στηρίζεται σε ένα πλαίσιο κανόνων και έχει σαν στόχο την προσφορά και τη δημιουργία. Οτιδήποτε άλλο είναι ένα ματαιόδοξο παιχνίδι εξουσίας προσωρινά συναρπαστικό και "αποδοτικό", αλλά μακροχρόνια επιζήμιο και καταστροφικό για τον τόπο. Με αυτές τις ιδέες πορεύτηκα έως σήμερα στην μακρά επαγγελματική δραστηριότητα μου, αλλά και στην κοινωνική μου ζωή και δράση. Με αυτές τις αρχές, με όραμα για τα μεγάλα έργα, αποφασιστικότητα για τα καθημερινά και διαφάνεια στη λειτουργία αποφάσισα μετά από βαθιά περίσκεψη και εξαντλητικές συζητήσεις με πολλούς από εσάς να διεκδικήσω την Δημαρχία της Κασσάνδρας».
Παράλληλα η κ. Χαλκιά καλεί τους δημότες της Κασσάνδρας σε συνεργασία για το μέλλον: «Όπως μέχρι σήμερα, από όποιο μετερίζι κι αν βρέθηκα διατηρούσα μια ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση μαζί σας, έτσι και τώρα απευθυνόμενη στη μνήμη την καρδιά και τη λογική, σας καλώ οι συνεργάτες μου και εγώ να στηρίξετε αυτή την νέα προσπάθεια απεμπλοκής από το βεβαρυμένο παρελθόν, για να ανοίξουμε νέους δρόμους, για ένα καλύτερο αύριο και ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Η ενεργός συμμετοχή όλων στην πορεία θα είναι χρήσιμη για την διαμόρφωση συγκεκριμένων θέσεων για τα προβλήματα του τόπου, τις οποίες θα δεσμευτούμε να υλοποιήσουμε μετά τις εκλογές».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2