Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων

KEDE mgl

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, κατόπιν σχετικής απόφασης η οποία ελήφθη και απεστάλη προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

Στη συνεδρίαση η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 το μεσημέρι, εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων όλης της Χώρας.

Κεντρικό θέμα θα είναι η υποχρεωτική ταμειακή υπαγωγή των αποθεματικών των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ήδη, με πρωτοβουλία του, ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου, απέστειλε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, επείγουσα επιστολή στους υπουργούς Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και τον αν. υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, ζητώντας να ανακληθεί άμεσα, στο μέρος που αναφέρεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα, ο κ. Κυρίζογλου απέστειλε επιστολή και στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, με αίτημα -που έγινε αποδεκτό- την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ, με την συμμετοχή και των Προέδρων των ΠΕΔ, ώστε να διατρανωθεί, για μια ακόμη φορά, η πλήρης αντίθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις απαράδεκτες αυτές μεθοδεύσεις, και να δοθούν εγκαίρως οι κατάλληλες κατευθύνσεις σε όλους τους Δήμους και τις ΠΕΔ της χώρας. (δείτε αναλυτικά εδώ)

επιστροφή στην κορυφή