xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Υποψήφιος για το Δήμο Σιθωνίας ο Κυπαρίσσης Ντέμπλας

kuparissis ntemplas

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Σιθωνίας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Κυπαρίσσης Ντέμπλας.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Νέμπλας επισημαίνει ότι μετά την απόφαση του νυν Δημάρχου, Γιάννη Τζίτζιου να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ελοχεύει ο κίνδυνος τοπικιστικών αντιπαραθέσεων: «Εδώ και καιρό το μήνυμα, αλλά και η αγωνία των συμπολιτών μου στο Δήμο Σιθωνίας είναι ένα: Ο κίνδυνος για την επαναφορά τοπικιστικών συναισθημάτων και αντιπαραθέσεων μεταξύ των τοπικών κοινωνιών, μετά την οριστική απόφαση του νυν Δημάρχου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου», αναφέρει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας: «Την ίδια ώρα, οι συμπολίτες μου, έβλεπαν και βλέπουν στο πρόσωπό μου εκείνον, ο οποίος διασφαλίζει τη ηρεμία και την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των τοπικών κοινωνιών, έχοντας αποδείξει έμπρακτα σε όλους ότι το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ευκαιριακό και δεν έχει σχέση με ιδιοτελή κίνητρα».
«Συναισθανόμενος την ευθύνη μου απέναντι σ’ αυτόν τον κόσμο, ο οποίος με αγάπησε και αγάπησα υπηρετώντας τον, αποφάσισα, χωρίς δισταγμό, να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Δημάρχου Σιθωνίας, έχοντας την βεβαιότητα ότι στον πυρήνα του συνδυασμού μου συνενώνονται όλες εκείνες οι δυνάμεις που εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του τόπου», υπογραμμίζει ο κ. Ντέμπλας και καταλήγει αναφέροντας: «Ξεκινάμε λοιπόν με τους συνεργάτες μου μια συλλογική προσπάθεια με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα που μας ενώνουν, με το βλέμμα στραμμένο στους δημότες και στους χιλιάδες επισκέπτες με ένα και μόνο κοινό στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και την ευημερία της Σιθωνίας. Σε αυτήν την προσπάθεια, είμαι βέβαιος ότι θα είστε συνοδοιπόροι και νικητές».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2