xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Zootechnia: 16% αύξηση εμπορικών επισκεπτών το πρώτο διήμερο

ZOOTECHNIA s4

Όλος ο κόσμος της κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας σήμερα και αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Επίκεντρο των εξελίξεων στην κτηνοτροφία και πτηνοτροφία είναι μέχρι και αύριο η 11η Zootechnia, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και καταγράφει ήδη αύξηση στην προσέλευση των εμπορικών επισκεπτών της τάξης του 16% σε σχέση με την διοργάνωση του 2017.
Οι εκθεσιακές εγκαταστάσεις κατακλύζονται από σήμερα το πρωί από χιλιάδες επισκέπτες από όλη την χώρα, τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη, καθώς η 11η Zootechnia είναι η πλέον διεθνοποιημένη εδώ και 20 χρόνια.
Οι ξένοι άμεσοι εκθέτες προέρχονται από 14 χώρες, συνολικά οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) εκπροσωπούν 41 χώρες, έναντι 37 το 2017, ενώ οι ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες ανέρχονται σε 380.
Η Zootechnia είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Eλλάδα και στα Bαλκάνια, όπου δίνουν το «παρών» όλες οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες παρουσιάζουν από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, αλλά και έρευνες.

ZOOTECHNIA s2

Η έκθεση περιλαμβάνει και το Pet Festival, αλλά και το Σαλόνι Αλόγου, εκ των οποίων στο πρώτο οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά, αγώνες agility, ένα διαδραστικό κυνάθλημα μετ’ εμποδίων, στο οποίο η ταχύτητα και η μοναδική σχέση σκύλου - χειριστή εντυπωσιάζουν.

ZOOTECHNIA s3

Στο Σαλόνι Αλόγου στο περίπτερο 17 φορείς και ιδιώτες με 50 και πλέον άλογα από όλη την Ελλάδα σε μία διαμορφωμένη πίστα διαστάσεων 20Χ50 μέτρων παρουσιάζουν παραστάσεις δεξιοτεχνίας, αρματοδρομίες κλπ.

 

επιστροφή στην κορυφή