Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο Θωμάς Πέσιος υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας

PESIOSmxsith

"Οραματιζόμαστε μία κοινωνία με αναφορά τον άνθρωπο"

Μία νέα υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί για τον Δήμο Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Πρόκειται για τον Θωμά Πέσιο, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις προσεχείς εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

"Φίλες και φίλοι του Δήμου Σιθωνίας,

στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, καλούμαστε με αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς τον τόπο μας, να δώσουμε πνοή και ανάπτυξη βγάζοντάς τον από την στασιμότητα της απερχόμενης διοίκησης.

Με τους συνεργάτες μου, οραματιζόμαστε μία κοινωνία με αναφορά τον άνθρωπο, που δικαιούται να σκέφτεται το αύριο με αισιοδοξία, μία Σιθωνία πρωταγωνίστρια και πρωτοπόρα στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα, σε συνεργασία με αρχές και φορείς του τόπου (εκκλησία, κοινότητες, σχολεία, σύλλογοι κλπ.).

Η γεωπολιτική θέση της Σιθωνίας, δίδει τη δυνατότητα με προγράμματα και δράσεις την αξιοποίηση πόρων για την απασχόληση και ευημερία των δημοτών.

Έχοντας, πλήρης γνώση των προβλημάτων του τόπου μας και ευθύνη απέναντι στους δημότες, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Με τιμή,
Πέσιος Α. Θωμάς
υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos