ΡΟΗ 24/7:

Oι νέοι του Project Future εισέρχονται στην αγορά εργασίας

ergazomenoi figoures

Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο

Στην αγορά εργασίας εισέρχονται οι νέοι πτυχιούχοι που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future.
Μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδεύσεων, πραγματοποιούνται συνεντεύξεις υποψηφίων σε επιχειρήσεις που μετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν ήδη αρχίσει οι προσλήψεις.
Οι νέοι έχουν αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια και τις εξειδικευμένες γνώσεις στους καίριους τομείς Java|Spring, Digital Marketing & Customer Experience, οι οποίοι ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, και τα βιογραφικά τους είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας του ReGeneration Academy στις επιχειρησεις.
Το Project Future, το οποίο υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneratiοn Academy, ένωσε τις δυνάμεις του με τις Google, Facebook, Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς και πρόσφερε περισσότερες από 100 ώρες εκπαίδευσης σε δεκάδες νέους, προετοιμάζοντάς τους για την αγορά εργασίας και συμβάλλοντας, παράλληλα, στην προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη.
Οι εκατοντάδες υποψήφιοι που πληρούσαν τα κριτήρια συμμετοχής, κλήθηκαν να συμπληρώσουν δύο τεστ ικανοτήτων και προσωπικότητας, ενώ είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε συνεντεύξεις με σημαντικά στελέχη της αγοράς που αξιολόγησαν το συνολικό προφίλ τους, δίνοντάς τους την πολύτιμη εμπειρία της επαγγελματικής επαφής με κορυφαίους του χώρου.
Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο. Δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς είναι το Project Future να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, ώστε να υποστηρίζει ουσιαστικά και με συνέπεια τους νέους της χώρας, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

επιστροφή στην κορυφή