xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ενημέρωση επαγγελματιών για το Κτηματολόγιο στο Δήμο Σιθωνίας

kthmatologio sxedio

Τελευταίος κύκλος κτηματογραφήσεων στη Χαλκιδική

Αύριο Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στις 12.00 μ. θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για το Κτηματολόγιο προς τους επαγγελματίες του Δήμο Σιθωνίας, συγκεκριμένα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, στη Νικήτη.

Ο τελευταίος κύκλος Κτηματογραφήσεων Εθνικού Κτηματολογίου για το υπόλοιπο του Νομού Χαλκιδικής είναι σε εξέλιξη. Η συμμετοχή των πολιτών για υποβολή των εμπράγματων δικαιωμάτων τους στις περιοχές κτηματογράφησης είναι υποχρεωτική, όπως και η συμμετοχή των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού και Δημόσιου Δικαίου.

Η συλλογή δηλώσεων έχει ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου 2019 και η ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕ που υποστηρίζει την Κοινοπραξία, που εκπονεί την μελέτη Εθνικού Κτηματολογίου, στο υπόλοιπο του Ν. Χαλκιδικής, διοργανώνει δωρεάν εκδήλωση στο Δήμο Σιθωνίας στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου στη Νικήτη στις 6 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και να απαντηθούν τυχόν ερωτήματα για την κτηματογράφηση στο υπόλοιπο του Ν. Χαλκιδικής.

«Κ/Ξ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»
Τηλ. 2310496800 e-mail. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
fax. 2310444499
801 4000 100 για κλήσεις από σταθερό με αστική χρέωση, 231 600 5400 για κλήσεις από κινητό με χρέωση κινητού προς σταθερό
· μέσω της web εφαρμογής ΚΤΗΜΑ.gr Μετά την επικοινωνία με τις παραπάνω εφαρμογές θα λάβετε με SMS ή email με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται
· Ανακοινώσεις μέσω του FACEBOOK στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://fb.com/kthma.chalkidiki/

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2