Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Λ. Κυρίζογλου: "Η κ. Κ. Νοτοπούλου θέλει να πατάει σε δύο βάρκες!"

kyrizogloust

Απάντηση στη δήλωση της υφυπουργού Εσωτερικών

Να δοθούν στη δημοσιότητα όλοι οι χρηματοδοτηθέντες φορείς ώστε να γίνει καλύτερα αντιληπτό, αν πραγματικά πρόκειται για «νεανικές δράσεις» ζητά ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, απαντώντας για το ίδιο θέμα στην υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου. (δείτε εδώ τη σχετική δήλωση της κ. Νοτοπούλου)

«Η κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες. Με το ένα πόδι στη βάρκα της Κεντρικής Εξουσίας (Υφυπουργός) και το άλλο πόδι στη βάρκα της υποψηφίας Δημάρχου Θεσσαλονίκης», αναφέρει ο κ. Κυρίζογλου στη δήλωσή του.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η κ. Νοτοπούλου θα πρέπει «να είναι πολύ προσεκτική όταν η ίδια ως υφυπουργός ενεργεί και όταν αναφέρεται σε αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όντας η ίδια διορισμένη -μη εκλεγμένη», επαναλαμβάνει ότι «πρόκειται για παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορά από νέο άνθρωπο» και δηλώνει ότι «θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί από τη θέση της υφυπουργού για λόγους στοιχειώδους πολιτικής δεοντολογίας».

Σχετικά, τέλος, με τις πολιτικές του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, τονίζει ότι έχουν υποστηριχθεί οι «κοινωνικοπρονοιακές δομές και φορείς (Εκκλησία, Συσσίτια Εκκλησιών, «Φάρος του Κόσμου», Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους κτλ.) του δήμου», ενώ ο δήμος έχει επιδείξει πλούσιο έργο για τους Ρομά (σχολεία, ιατρεία, ΚΔΑΠ κλπ.).

«Σε ό,τι αφορά στο Καλλιτεχνικό σχολείο στο οποίο αναφέρεται, αν η κ. Νοτοπούλου και η κυβέρνηση ακολουθούσαν το σχέδιο και την πρόταση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, το σχολείο θα είχε χτιστεί δυο φορές έως τώρα», προσθέτει ο κ. Κυρίζογλου.

επιστροφή στην κορυφή