Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αργ. Τσακνής: "Είμαι απολύτως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Αριστοτέλη"

ARGIRIS TSAKNIS DETAIL

Ανακοίνωση με αφορμή ανάρτηση ιστοσελίδας

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρεται στο συνδυασμό του, προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής. Ο ίδιος, σε ανακοίνωσή του δεν κατονομάζει την ιστοσελίδα και σπεύδει να επισημάνει τα ακόλουθα:

"Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ισχυρός Αριστοτέλης» θα ήθελα να καταστήσω απολύτως σαφές, για άλλη μία φορά, ότι είμαι ο μοναδικός ακομμάτιστος και απολύτως ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Αριστοτέλη.

Από την πρώτη μέρα της ενασχόλησής μου με τα κοινά ήμουν και παραμένω πιστός στη θέση μου ότι ο κομματικός εναγκαλισμός πνίγει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν επιτρέπει στις ιδέες να ανθίσουν.

Με ειλικρίνεια και σαφήνεια τοποθετήθηκα σχετικά με την πεποίθησή μου ότι θα καταρτίσω έναν συνδυασμό ικανών ανθρώπων, έτοιμων να εργαστούν για το καλό του τόπου μας, χωρίς να εξετάζω τις κομματικές τους καταβολές.

Η σύνθεση και μόνο αποτελεί για μένα τον δημιουργικότερο τρόπο να πορευτεί κανείς στο δρόμο της Αυτοδιοίκησης. Συνεπώς, θα ήθελα να δηλώσω ρητά ότι δεν σχετίζομαι με οποιοδήποτε δημοσίευμα ή αναδημοσίευση site ή blog σχετικά με την Παράταξή μας.

Προχωράμε, όλοι μαζί, από όπου και αν προέρχεται ο καθένας, για έναν Ισχυρό Δήμο Αριστοτέλη".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos