Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Την υποψηφιότητα του Κ. Ντέμπλα στηρίζει ο Γ. Δαλδογιάννης

18057010 1931209157160299 2363079289239815111 n

Μήνυμα προς τους δημότες της Σιθωνίας

Την απόφασή του να στηρίξει τον υποψήφιο Δήμαρχο Σιθωνίας Κυπαρίσση Ντέμπλα στις προσεχείς εκλογές της Αυτοδιοίκησης γνωστοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος της σημερινής πλειοψηφούσας παράταξης Γεώργιος Δαλδογιάννης. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Δαλδογιάννης εξηγεί όλα όσα ακολούθησαν μετά την πρόθεση του νυν Δημάρχου, Ιωάννη Τζίτζιου, να μην διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Σιθωνίας και οδήγησαν στην πρόταση να τεθεί επικεφαλής ο τέως Δήμαρχος Τορώνης και νυν αντιδήμαρχος Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

Στη σχετική δημοσίευσή του ο Γ. Δαλδογιάννης αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητοί συνδημότες,

εν όψει των επερχόμενων εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, θα ήθελα μέσα απ'αυτή τη σελίδα να εκφράσω κάποιες σκέψεις και να απαντήσω επιγραμματικά στα ερωτήματα που πολλοί από εσάς μου θέτετε καθημερινά.

Μετά λοιπόν από την απόφαση του νυν Δημάρχου Σιθωνίας, του Γιάννη του Τζίτζιου, να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου, εκδήλωσα εδώ και καιρό την πρόθεσή μου να ηγηθώ μιας καινούριας προσπάθειας, για το Δήμο Σιθωνίας, ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Ανάλογο ενδιαφέρον υπήρχε και από άλλους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους.

Στην πορεία του χρόνου και μέσα από διαβουλεύσεις , συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων και με δεδομένο πλέον το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους, οι υποψηφιότητες που άρχισαν να σχηματοποιούνται ήταν η δική μου και του συναδέλφου και φίλου Νίκου Χριστοδούλου.

Με τον τελευταίο έκανα αρκετές συναντήσεις με σκοπό την εξεύρεση κοινού τόπου και προγραμματικής σύγκλισης, πράγμα το οποίο δεν φαινόταν εφικτό.

Μπροστά στο ενδεχόμενο των δύο υποψηφιοτήτων προερχόμενων από την απερχόμενη δημοτική πλειοψηφία, αρκετοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και πολλοί δημότες, εκφράζοντας την αγωνία τους, πρότειναν την υποψηφιότητα του Κυπαρίσση (Πάρη) Ντέμπλα, ως ενωτική και κοινά αποδεκτή.

Έτσι λοιπόν εγώ ως όφειλα, αξιολόγησα την πρόταση αυτή, σκεπτόμενος με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας, μακριά από ιδεοληψίες, με μέτρο την ανιδιοτελή προσφορά, και όχι τα προσωπικά θέλω και με βάση θεμελιώδεις για μένα αξίες.

Εκτίμησα ότι οι δύο υποψηφιότητες θα διαιρούσαν υγιείς δυνάμεις, νηφάλιες και ικανές προσωπικότητες, κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες και ενδεχομένως να επανέφεραν στο προσκήνιο κάτι που με πολύ κόπο καταφέραμε να εξαλείψουμε: Τις τοπικιστικές αντιπαραθέσεις.

Ζυγίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, παραμέρισα τις προσωπικές φιλοδοξίες μου και αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα Ντέμπλα.

Στην απόφασή μου αυτή σημαντικό ρόλο έπαιξε ο άνθρωπος Πάρης Ντέμπλας, με τον οποίο συνεργάζομαι στο Δήμο Σιθωνίας, τα τελευταία πέντε χρόνια. Εμπειρία, γνώση, μετριοπάθεια, νηφάλια κρίση, σύνθεση απόψεων, επιμερισμός αρμοδιοτήτων, είναι στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα του και επισφραγίζουν την απόλυτη αποδοχή της υποψηφιότητάς του.

Εκτιμώ ότι με τη νέα αυτή συλλογική προσπάθεια, θα καταφέρουμε να δώσουμε νέα ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας που εδραιώθηκε από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, βάζοντας ταυτόχρονα την δική μας σφραγίδα.

Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, αφουγκραζόμενοι τις πραγματικές ανάγκες που έχει ο τόπος μας, εφαρμόζοντας ένα νέο μοντέλο διοίκησης το οποίο θα χαρακτηρίζει η συλλογικότητα, η σύνθεση απόψεων, η συμμετοχή του πολίτη, η αξιοκρατία, πιστεύω ότι θα παράξουμε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Για τους παραπάνω λόγους αγαπητές φίλες και φίλοι ζητώ την στήριξή σας, ζητάμε την στήριξή σας, την συμμετοχή σας, ώστε όλοι μαζί με ομοψυχία και δυναμική να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας".

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 10:29
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos