xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Πολυγύρου ο Αστ. Ζωγράφος

zwgrafos ast

Θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο για τρίτη θητεία

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει για τρίτη θητεία τον δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Πολυγύρου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.
Όπως τονίζει ο κ. Ζωγράφος στην ανακοίνωσή του, νιώθει ότι έχει συμβάλλει μαζί με τους συνεργάτες του στο να γίνει ο Δήμος Πολυγύρου ένας σύγχρονος και ποιοτικός Δήμος, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη το έργο του και ακριβώς γι' αυτό αποφάσισε να ζητήσει την ανανέωση της εντολής των δημοτών. Παράλληλα ο κ. Ζωγράφος καλεί σε συστράτευση όλους όσοι έχουν όραμα για το Δήμο Πολυγύρου, πέρα από κομματικές διακρίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ζωγράφου:

«Ήταν το 2010 όταν καλοί φίλοι και συνεργάτες με προέτρεψαν και με παρότρυναν να θέσω υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Δήμου Πολυγύρου, χαράσσοντας μια ρότα προς γνώριμους μεν τόπους αλλά από νέα μονοπάτια. Εννέα χρόνια μετά στην αποστολή μας προστέθηκαν νέοι άνθρωποι στηρίζοντας και συμβάλλοντας στην πραγμάτωση του αρχικού οράματος που με οδήγησε στην ανάληψη αυτής θέσης. Σε αυτά τα χρόνια η υλοποίηση μίας σειράς σημαντικών έργων, τόσο τεχνικής όσο πολιτιστικής και κοινωνικής υποδομής, ανέδειξαν το Δήμο μας πρώτο σε όλη την Ελλάδα και συνετέλεσαν στην σταδιακή πρόοδο του, αλλάζοντας τη φυσιογνωμία του.
Νιώθω ότι με τους συνεργάτες μου, έχω συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του Δήμου μας, έτσι ώστε αυτός να γίνει ένας σύγχρονος και ποιοτικός Δήμος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους αντίστοιχούς του. Η αλήθεια είναι όμως, ότι δεν έχω τελειώσει ακόμη. Από τη μια υπάρχουν έργα σε εξέλιξη κι από την άλλη οι προκλήσεις υλοποίησης νέων έργων για το μέλλον είναι έντονες κι επιτακτικές.
Με αυτές τις σκέψεις κατά νου αποφάσισα να ζητήσω εκ νέου την ανανέωση της εντολής σας για τη διοίκηση του Δήμου Πολυγύρου. Έναν Δήμο που με αγκάλιασε και με στήριξε αλλά και με προκάλεσε να ξεπεράσω πολλές φορές τον εαυτό μου. Γι' αυτό και συνεχίζω αυτό το ταξίδι με τους παλιούς μου φίλους και συνεργάτες, απευθύνω όμως, χωρίς διακρίσεις και κομματικά στεγανά, ανοιχτή πρόσκληση στον οποιοδήποτε έχει όραμα γι' αυτόν το τόπο αλλά κι διάθεση για δουλειά να συτρατευθεί μαζί μου σ αυτό το δύσκολο μα άκρως συναρπαστικό εγχείρημα.
Τίποτα όμως απ όλα αυτά δε θα γινόταν, αν δεν υπήρχε η δική σας αγάπη κι συμπαράσταση για να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η αυτοδιοίκηση και σας ευχαριστώ από καρδιάς γι αυτό. Νιώθω ότι δεν είμαι μόνος. Μαζί θα συνεχίσουμε το ταξίδι τούτο με απόλυτο στόχο κι προορισμό την ανάδειξη κι ανάπτυξη του τόπου μας, προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών.
Καλό Αγώνα σε όλους μας!».

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 19:51
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2