Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς αναμένουν οι αγρότες

0050069321 img 2079

Νέα δυναμική κινητοποίηση στις Σέρρες

Σε αναμονή βρίσκονται οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας Λάρισας για επικοινωνία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη, ώστε να συζητήσουν το αίτημα που έχουν καταθέσει για συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία.

Σε συνέλευσή τους το απόγευμα της Δευτέρας το μέλος της πανελλαδικής επιτροπής του μπλόκου Ρίζος Μαρούδας δήλωσε ότι αναμένουν από τον υπουργό να τους ενημερώσει για τη σύνθεση του κυβερνητικού κλιμακίου.

Όπως είπε, ζητούν συνάντηση τόσο με τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσο Πετρόπουλο, και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, ενώ ζητούν οπωσδήποτε στη σύνθεση να μετέχει και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στη βάση αυτών των δεδομένων, οι αγρότες δηλώνουν ότι θα κριθεί και το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Παράλληλα, είπαν ότι αύριο Τρίτη στις 2.00 το μεσημέρι θα συναντηθούν στο μπλόκο της Νίκαιας, ώστε να πραγματοποιήσουν κινητοποίηση και αποκλεισμό του κόμβου του Πλατυκάμπου.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες των Σερρών με πέντε τρακτέρ έκλεισαν και τα δύο ρεύματα, ενώ επιχείρησαν να «σπάσουν» το μπλόκο της αστυνομίας. Στο σημείο υπήρχε κλούβα και περιπολικό, προκειμένου να εμποδίσουν τους αγρότες να φτάσουν στον Προμαχώνα. Έτσι, δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι αγρότες των Σερρών εδώ και ημέρες έχουν παρατάξει τα περίπου 55 τρακτέρ τους έξω από τον Λευκώνα στον κόμβο Σιδηροκάστρου.

Το πρωί προχώρησαν σε αποκλεισμό της Εφορίας Σερρών ενώ νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει πορεία με τα τρακτέρ τους από τη διασταύρωση Σιδηροκάστρου.

επιστροφή στην κορυφή