Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Αλλάζει η κυκλοφορία των οχημάτων για την 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

hmimarathwnios thes

Από τις 5.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου έως τις 11.00 το βράδυ

 

Στις 18.45 σήμερα Σάββατο 18 Οκτωβρίου θα δοθεί η εκκίνηση του 3ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από το Λευκό Πύργο, όπου και θα τερματίσουν οι αθλητές, ενώ στις 21.45 θα ξεκινήσει ο αγώνας του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ. από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) ο οποίος θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο. Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την ασφάλεια των δρομέων, η Διεύθυνση Τροχαίας ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες ισχύουν από τις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου έως τις 23.00 το βράδυ, όταν θα ολοκληρωθούν οι αγώνες.

Συγκεκριμένα, από τις 05.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση. Από τις 16.00 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων ως εξής:

- Στην Λεωφόρο Νίκης, στην Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Β΄, στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου έως την οδό Παρασκευοπούλου, καθ΄ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Παρασκευοπούλου, από την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Λεωφόρο Βασ. Όλγας, καθ΄ όλο το πλάτος αυτής, στην Λεωφόρο Βασ. Όλγας, από την οδό Παρασκευοπούλου έως την οδό Βασ. Γεωργίου, καθ΄ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στην οδό Μ. Ανδρόνικου, στην οδό Τσιμισκή, στην οδό Πολυτεχνείου και στην οδό Κουντουριώτη.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων. Ο ΟΑΣΘ έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 23.00.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020