ΡΟΗ 24/7:

Πόσο συχνά αλλάζετε τα σεντόνια σας; Μήπως αυτά ευθύνονται για σοβαρά προβλήματα υγείας σας;

SENTONIA-ROBBONS

Πόσο συχνά αλλάζετε τα σεντόνια σας; Κάθε πότε ξεσκονίζετε και κάνετε γενική στο υπνοδωμάτιό σας; Μήπως η αμέλειά σας είναι υπαίτια για σοβαρά προβλήματα υγείας που μπορεί να έχετε παρουσιάσει;

 

Βρετανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι μόλις τέσσερις στους δέκα Άγγλοι αλλάζουν τα σεντόνια τους μια φορά την εβδομάδα, τη στιγμή που υπάρχει και ένα 1% που τα αλλάζει μια φορά το χρόνο! Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Ο γιατρός Αdam Fox συγκεκριμένα τόνισε ότι το υπνοδωμάτιό μας πρέπει να καθαρίζεται συχνά, καθώς σε αυτό περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Κάθε μέρα το σώμα μας ξεφορτώνεται εκατομμύρια νεκρά δερματικά κύτταρα τα οποία και καταλήγουν στα σεντόνια μας, μαζί με τον ιδρώτα και το σμήγμα.

Όπως καταλαβαίνετε, αν δεν γίνεται συχνή αλλαγή σεντονιών, μαζεύεται πάνω στα σεντόνια ένας ολόκληρος μικρόκοσμος, τον οποίο και εκτιμούν ιδιαίτερα τα ακάρεα. Τα ακάρεα εγκαταλείπουν όπως είναι φυσικό τα περιττώματά τους πάνω στα σεντόνια σας, έχοντας σαν αποτέλεσμα τον κίνδυνο της υγείας σας.

Αλλεργική ρινίτιδα, κρίση άσθματος, έκζεμα.. σας απειλούν αν δεν καθαρίζετε σχολαστικά! Συχνή αλλαγή σεντονιών, πλύσιμο στους 60 βαθμούς, καθώς και συχνό ξεσκόνισμα επιβάλλονται!

http://www.4news.gr/

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2