xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

kairos ouranos sunnefa

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 αναμένονται βροχοπτώσεις κυρίως στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο και το Αιγαίο, ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Αιγαίο και σε παράκτιες περιοχές, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του meteo.gr.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου. Σταδιακά έως το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο και θα εξασθενήσουν. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες, ακόμη και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 4 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από -1 έως 10, στη Θράκη από 0 έως 8, στα δυτικά ηπειρωτικά από 2 έως 12, στη Θεσσαλία από 0 έως 9, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 4 έως 9, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 11, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 8, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 6 έως 15, και στην Κρήτη από 9 έως 12.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 7 έως 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση έως 2 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 7 έως 9 και τοπικά έως 10 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ (πρόσκαιρα 9 στον Πατραϊκό), όμως σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους και βορειοδυτικούς 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αρχικά βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινά του νομού, όμως από το πρωί ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και στα δυτικά του νομού και την πόλη της Θεσσαλονίκης 3 έως 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς.

επιστροφή στην κορυφή