ΡΟΗ 24/7:

Γ. Ορφανός «Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε»

18-10-2014a 132

Ανάγκη διατήρησης του κοινωνικού ρόλου των φαρμακοποιών

Το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε, έστειλε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, με αφορμή την διεξαγωγή στη Θεσσαλονίκη του 3ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου και του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5000 μ., στους οποίους συμμετείχαν συνολικά 15.499 δρομείς.

Ο κ. Ορφανός έκανε την εκκίνηση του 3ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου των 21 χιλιομέτρων ενώ συμμετείχε στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χιλιομέτρων που κατέληξε στον Λευκό Πύργο.

Αμέσως μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές του 3ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, τόνισε πως η μαζική συμμετοχή του κόσμου, πιστοποιεί και την ανάγκη που υπάρχει για κοινές δράσεις.

«Είναι ένα προανάκρουσμα για το πόσοι θα συμμετάσχουν τον Απρίλιο του 2015 στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’», δήλωσε ο κ. Ορφανός και επισήμανε πως ως Υφυπουργός Αθλητισμού, είχε συμβάλλει στην ενίσχυση του πρώτου μαραθωνίου.

«Η ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει μεγάλη χαρά και την ικανοποίηση να προχωρήσουμε», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

18-10-2014a 202

Το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει το σημείο αλλαγής για την πορεία της χώρας

Την ανάγκη διατήρησης του κοινωνικού ρόλου που έχουν οι φαρμακοποιοί στη χώρα μας, επισήμανε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την διάρκεια των εργασιών του 14ου φαρμακευτικού συνεδρίου PHARMA point που διεξάγεται στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Ο κ. Ορφανός δήλωσε πως οι φαρμακοποιοί παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες στους πολίτες. «Η επαφή που έχετε με τους πολίτες δεν περιορίζεται μόνο στο ‘πάρε-δώσε’ του φαρμάκου αλλά πολλές φορές είστε αυτοί που εμπιστεύονται οι ασθενείς, πριν να επισκεφτούν τον γιατρό», τόνισε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. Όσον αφορά τα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα του κλάδου, ο κ. Ορφανός δήλωσε πως το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει το σημείο αλλαγής για την πορεία της χώρας.

«Μέσα από αυτή την αλλαγή είναι λογικό να διεκδικείτε και εμείς από την πλευρά μας, να βλέπουμε με θετικό πνεύμα την καλυτέρευση των όρων λειτουργίας σας και την καλύτερη απόδοση, όσον αφορά τα εισοδήματα σας», υπογράμμισε.

επιστροφή στην κορυφή