Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Χρ. Γιαννούλης: "Δείγμα της αλαζονείας του κ. Τζιτζικώστα η απαξίωση στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και στην ενημέρωση των πολιτών" (ΒΙΝΤΕΟ)

XRHSTOS GIANNOYLHS0219

Κριτική με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη στην Πέλλα

Την αντίδραση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη, προκάλεσε η στάση του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Έδεσσα για τις δράσεις του ΤΕΒΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. (δείτε αναλυτικά εδώ)

«Η αλαζονεία του κ. Τζιτζικώστα τον ωθεί τώρα στην απαξίωση των ερωτημάτων των δημοσιογράφων και τελικά στην άρνησή του να ενημερώσει τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας για τα πεπραγμένα του, ή καλύτερα για τις παραλείψεις και την αδράνειά του.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Τζιτζικώστας ότι τις απαντήσεις δεν τις οφείλει στους υποψήφιους αλλά στους πολίτες και η απαξίωση που δείχνει θα είναι και το αποτέλεσμα το οποίο θα βρει στην κάλπη το βράδυ των εκλογών.

Το σχετικό βίντεο μιλάει από μόνο του

Το νέο κρούσμα σημειώθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, στην Πέλλα, όπου αρνήθηκε να απαντήσει για ποιον λόγο παραμένουν αναξιοποίητα 46 εκατομμύρια ευρώ του προγράμματος ΕΣΠΑ, το οποίο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, και γιατί η απορροφητικότητα των κονδυλίων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας δεν ξεπερνάει το 40%, όταν σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκεται στο 66%. Εμείς παραθέσαμε τα στοιχεία και οι δημοσιογράφοι επιτελώντας το έργο τους έκαναν τις ανάλογες ερωτήσεις, προκαλώντας τον... εκνευρισμό του απερχόμενου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε ο κ. Γιαννούλης, ο οποίος παρέθεσε και βίντεο με το σχετικό απόσπασμα της απάντησης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

επιστροφή στην κορυφή