Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

ΕΛΠΕ: "Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία"

ELPE THESSALONIKH19

Ανακοίνωση με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου για τη δυσοσμία στη δυτ. Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση με αφορμή την σημερινή συνέντευξη Τύπου και την παρουσίαση αποτελεσμάτων των μετρήσεων για την δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη (δείτε αναλυτικά εδώ) εξέδωσε ο όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ).

Τα ΕΛΠΕ αναφέρουν πως «δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία» και προσθέτουν ότι «η συνεχής μείωση των αέριων εκπομπών του και η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, αποτελεί διαρκή και αταλάντευτο στόχο».

Η ανακοίνωση

«Με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την μελέτη που υλοποιείται από το ΑΠΘ και την καθηγήτρια κα Κωνσταντινή Σαμαρά σχετικά με τη δυσοσμία στην Δυτική Θεσσαλονίκη, ο Όμιλος ΕΛΠΕ σημειώνει ότι:

Αναμένουμε να λάβουμε και επισήμως γνώση, όπως έχουμε ήδη ζητήσει εγγράφως, για το σύνολο των ευρημάτων της έρευνας που διενεργήθηκε, καθώς και την ολοκλήρωση της μελέτης, προκειμένου να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα και οι πιθανές λύσεις. Υπενθυμίζουμε ότι, ο Όμιλος ΕΛΠΕ χρηματοδότησε τον εξοπλισμό με τον οποίο πραγματοποιείται η παρούσα έρευνα.

Από τα πρώτα ευρήματα των μετρήσεων που γνωστοποιήθηκαν κατά τη Συνέντευξη Τύπου, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία.

Παραμένουμε αρωγοί στις προσπάθειες των τοπικών κοινωνικών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, συμβάλλοντας στη διαρκή ανάπτυξη και στη συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και υγιεινής.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δηλώνει ότι, η συνεχής μείωση των αέριων εκπομπών του και η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, αποτελεί διαρκή και αταλάντευτο στόχο».

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 20:28
επιστροφή στην κορυφή

xrysopoulos