Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

HLIOFANEIA N

Αίθριος και νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στη Χαλκιδική

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 1 έως 14, στα δυτικά ηπειρωτικά από 3 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 11, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 5 έως 12, και στην Κρήτη από 8 έως 12 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε δυτικούς και στη συνέχεια σε νοτιοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και στα ανατολικά έως 8 μποφόρ, σταδιακά όμως και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν και στη συνέχεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές έως και το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με εξασθένηση προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς.

Στη Χαλκιδική ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλες τις περιοχές και οι άνεμοι γενικά ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά μέσο όρο τους 15 βαθμούς Κελσίου τόσο στα πεδινά όσο και στα ορεινά τμήματα.

meteo.gr/Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

επιστροφή στην κορυφή