Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θρήνος στην κηδεία του άτυχου πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή

52852223 1984113291644496 1216332994470477824 n 840x480

Στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης

Παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων του Δημήτρη Τσαλή και εκπροσώπων της Πολιτείας τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων στη Θεσσαλονίκη η νεκρώσιμος ακολουθία του πυρονόμου, που έχασε χθες τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας.

Ο Δημήτρης Τσαλής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση. (δείτε και εδώ)

Ο εκλιπών ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών και εκλεγμένος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και βουλευτές.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ανέφερε: «Όλοι εμείς οι πυροσβέστες εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τον θυμόμαστε για πάντα ως φωτεινό παράδειγμα υπηρεσιακής προσφοράς και προσήλωσης στο καθήκον».

KHDEIA TSALHS

φωτογραφίες: life-events.gr

επιστροφή στην κορυφή